tirsdag den 2. marts 2010

5 minutter i himlen



Så var vi til Tokio Hotel. Koncerten som ALLE de danske fans har ventet på! Tja, måske vi kan begynde at få noget ordentlig søvn igen? ;-)

Alt i alt var koncerten superfed! Så fed at det næsten er svært at tro på, at det var de fire drenge fra Magdeburg vi så stå på scenen nede i Grugahalle i Tyskland for to år siden! For forandring? Det er da der godt nok sket!

2010's bedste koncert!
Bill har nu skiftet sit yndlings-legetøj (megafon) ud med sin superfede; HUMANOID-mikrofon.
Flammer kommer op fra scenen, og der er kommet en motorcykel med som matcher Bills outfit supergodt! Og lysshowet? Ja, det bliver kun vildere & vildere. Dén her koncert topper helt klart 2010! Og det kan vi roligt sige, selvom vi kun er tre måneder inde i året ;-)

Hilste på Tokio Hotel
Ikke nok med at vi fik scoret en plads på første række, vi blev også ringet op torsdag eftermiddag af Nanna fra Tokio Hotels pladeselskab, som glad kunne meddele os, at VI havde vundet en meet & greet via MTV's konkurrence. Det var lige så stor en overraskelse for os, som det var for vores forældre og venner, som stort set ikke anede, hvad det handlede om, før vi skrigende kunne fortælle, at vi skulle møde dem IN REAL LIFE!

Ikke en drøm
Først mandag morgen, samme dag som koncerten, begyndte det så småt at gå op for os. Vi vågnede - og befandt os i København på det hotel, vi lagde os til at sove på aftenen før; det var altså ikke en drøm. Men kunne det virkelig passe? Fra fire stjerner som fiser rundt på en skærm i mini-format til; Bill, Tom, Georg & Gustav.. I REAL SIZE?..

Den bedste oplevelse
Ord og forestillinger kan ikke forklare, hvor søde de drenge er! Og så kan vi love jer for, at de ser så meget bedre ud tæt på! Så ikke nok med, at vi for første gang stod på første række under en koncert - vi mødte også for første gang Tokio Hotel! På trods af de få minutter, vi havde med dem, så var det uden tvivl dén bedste oplevelse. Bare tanken om det, får hårene til at rejse sig.

Gaver til Tokio Hotel
Tom grinte selvfølgelig, da han fik den pose Toms Karameller vi havde købt :D Og alle fire så overrasket ud, af da vi gav dem den trøje, vi havde fået flere hundrede fans til at signe ude i køen. Det var vores gave til dem - som et minde fra København.

Og jo, selvfølgelig greb vi chancen til sidst og fik begge to krammet dem farvel!
- én uforglemmelig aften.



Af Emilie og Line
Kilde: frikvarter.dk

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

heheh det min hjerte veninde line jo:') <3



-kita

Anonym sagde ...

Gustav har fa... KORTE BUKSER på, var han ikke klar over at vi jævnligt har snestorm her i landet!! COOOOL!!!