lørdag den 10. marts 2012

BRAVO: Tokio Hotel - deres nye liv!


Nyt fra Bill og Tom: De forbereder et comeback i Calfornien!

En af de to bærer en læderjakke, en kasket og solbriller, den anden har cornrows og bagge tøj.
Er det to medlemmer fra et US Metal-band som slentrer ned ad gaden i Los Angeles/Calfornien? Nej - disse to fyre er Bill og Tom Kaulitz (begge 22) fra Tokio Hotel!

Der er blevet stille omkring mega bandet: deres sidste studiealbum "Humanoid" blev udgivet i oktober 2009. Men ventetiden er snart ovre! Kaulitz-tvillingerne flyttede til L.A for at arbejde på nye sange til deres album og BRAVO har erfaret, at otte tracks allerede er indspillet.  Gustav og Georg vil snart joine Bill og Tom. De to bor lige nu i Madgeburg, men de har via. Skype kontakt med tvillingerne.


Imens bliver Bill inspireret af den californiske rock-scene. Han drømmer allerede om at rocke den store scene med Tokio Hotel ved en stor musikfestival som er i US. "Jeg deltog i 'Coachelle' sidste år - jeg havde den bedste tid" siger han.

Det første musikalske livstegn kommer fra ham i maj, fordi sangen "If I Die Tomorrow", et track han har indspillet med det amerikanske Elctro-Band Far East Movement, vil udkomme. "Bills stemme er unik. Vi ønskede virkelig at have ham på dette track" afslørede de fire medlemmer af Far East Movement.

Bravo vil holde dig 'up to date' på alt med Tokio Hotel...

Ingen kommentarer: